می توانم با این شرایط، طلاق از طرف زوجه رو درخواست بدم و دادگاه قبول میکنه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱۷۴ #86569689

سلام
شش ماه قبل با نامزدم بحث کردیم و در حضور بزرگترهای دو خانواده، گفت دیگه به شهر ما نمی آید و فقط برای امضا طلاق میام دادگاه. و در این مدت یکی دو بار پیام داده که خواهان ادامه زندگی هست اما من جوابی ندادم از طرفی به هیچ عنوان به من سر نزده و من هیچ اطلاعی ازش ندارم...در واقع شش ماه هست در ارتباط نیستیم.
هر چند در یک سال و نیم قبل یعنی از زمان عقد بدون دلیل یک ماه، چهل روز و... به من سر نمیزد.
آیا می توانم با این شرایط، طلاق از طرف زوجه رو درخواست بدم و دادگاه قبول میکنه؟ از طرفی بخاطر تنفری که ازش دارم مهریه هم نمیخواهم ازش بگیرم.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. باید عسروحرج خودراثابت کنید.

سلام.نیاز است عسر وحرج خود را ثابت نمایید...

زوجه باید عسر و حرج را ثابت کند.

سلام وقت بخیر
نمیتوان از این طریق برای طلاق اقدام نمود.

سلام با این دلائل حکم طلاق صادر نمیشود .

باسلام
نیاز است عسر وحرج خود را ثابت نمایید

طلاق از جانب زوجه مستلزم اثبات عسر و حرج هست،نفقه را میبایست بپردازند و چنانچه شش ماه پرداختی بابت نفقه نداشته اند برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌شود،موضوع نیاز ب توضیحات بیشتری دارد،میتوانید در قبال ابرا(بری کردن ذمه زوج از پرداخت مهریه)از ایشان وکالت در طلاق بگیرید ک این امر توافقیست و مشروط ب قبول طرف مقابل....