آیا پایانکار به کمتر از یکسال نیز تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۲ #86551830

سلام وخسته نباشید.
من در سال ۹۴ در شرکت مواد غذایی به عنوان کارمند و بدون داشتن قراردادی به مدت ۵ ماه از کارم توسط صاحب کار اخراج شدم. در دادنامه هیئت تشخیص با وجود خواستن پایانکار در جلسه. باز هم در دادنامه پایانکار نوشته نشده بود به مسول شعبه متذکر شدم گفتند پایان کار به کمتر از یکسال تعلق نمیگیرد در حالی که بنده قراردادم شفاهی است ایشون چگونه همچین ادعایی مضحک رو در سال ۹۴ کردند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
چنانچه شما ۱۲ ماه سابقه کار داشته باشید کارفرما موظف به پرداخت ۱ ماه به عنوان حسن پایان کار و سنوات به شما میباشد ولی در غیر اینصورت به میزان کار شما محاسبه و کارفرما موظف به پرداخت است لهذا در هیئت های حل اختلاف قابل بررسی و اعتراض میباشد
موفق باشید

با سلام
مطایق ماده ۲۴ قانون کار درازای یکسال کارکرد کامل معادل یکماه آخرین حقوق پایه پرداختی بعنوان مزایای پایان خدمت تعلق میگیرد .. درحال حاضر مراجع حل اختلاف برای کارکردکمترازیکسال نیز به نسبت مدت کارکرد مزایای پایان خدمت درنظرمیگیرند و محاسبه میکنند