آیا پدرم میتواند من را بیرون کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۰۲ #86549849

با عرض سلام من دختر مجرد ۳۰ ساله هستم مادرم فوت کرده و پدرم اصرار دارد که من باید از خانه بروم بدون اینکه پولی به من بدهد

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، نفقه دختران مجرد تا زمان ازدواج با پدر بوده و ایشان حق اقدام به اخراج دختر خود را با این شرایط نخواهند داشت. لذا در صورت بروز مشکل میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت نموده یا با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس حاصل نمایید.

با سلام پرداخت نفقه شما چون ازدواج نکردیدو شغل و درآمدی ندارید بر عهده پدرتان است در صورت مشکل شما میتوانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا کارشناسان آن به شما کمک کنند.ضمن اینکه میتوانید در صورت عدم پرداخت نفقه از طریق دادگاه دادخواست ترک انفاق را مطرح کنید در صورتی که پدر توانایی لازم برای پرداخت نفقه فرزندش را داشته باشد و با این حال نفقه نپردازد ، مرتکب جرم عدم پرداخت نفقه فرزند شده است و بر اساس ماده ۵۳ قانون حمایت خانواده ، هرکس با داشتن استطاعت مالی از پرداخت نفقه اشخاص واجب النفقه مانند فرزندان خودداری نماید ، به حبس تعزیری درجه شش محکوم می شود . که این مجازات برابر است با شش ماه تا دو سال حبس . فلذا فرزندان می توانند با استناد به این ماده حکم جلب وی را از دادگاه تقاضا کنند .

پدرت حق چنین کاری ندارد با پلیس یا اورژانس اجتماعی۱۲۳ تماس بگیر

خیر پدر تا زمانی ک دختر ازدواج نکرده و شغلی هم ندارد بر پرداخت نفقه وی وظیفه و تکلیف دارد و مسکن نیز مشمول نفقه میباشد بنابر این ایشون نمیتونن شما رو از خونه بیرون کنن و در صورت ایجاد هرگونه مشکل حق اقدام حقوقی در این زمینه برای شما محفوظ هست

تازمانی که مجرد هستین وبیکار هستین پدرتان مکلف به پرداخت نفقه هستند

خیر پدرتان چنین حقی ندارند و تا زمانی که ازدواج نکرده اید نفقه شما اعم از خوراک و پوشاک و مسکن و سایر هزینه ها بر عهده پدرتان است

سلام پدرتان موظف است تا ازدواج نکرده اید هزینه های شما را پرداخت نمایید(نفقه) موفق باشید