با توجه به شرایط کرونا امکان جابجایی در این تاریخ را ندارم و مالک دنبال گرفتن ضرر و زیان است چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۰۸۸ #86520930

موعد تخلیه دفتر کارم هفدهم فروردین ماه است و به علت مشکل کرونا نمیتوانم جابجا شوم و مالک من دنبال گرفتن ضرر و زیان از من است چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
بستگی به شرایط موجر و شما دارد باید بررسی دقیق تری صورت پذیرد

سلام خانمی هستم ک بایک بچه زندگی میکنم قرارداد خانه ام تمام شده ولی بدلایل بیماری کرونا نتوانستم خانه پیداکنم صاحبخانه میخاد منو بیرون کنه درحالی ک من نزدیک ۱۲ میلیون پول پیش دارم وگفتم این چندماه ک نتونستم اجاره بدم ازرهنم کم کن ولی باز شکایت کرده ومیخاد من بیرون کنه لطفا راهنمایی کنید

اگر دادگاه عذر شما را برای عدم تخلیه موجه تشخیص دهد به طوری که امکان تخلیه برای شما به هیچ عنوان مقدور نباشد فقط ملزم به پرداخت کرایه مدت اضافه بر قرارداد هستید ولی ضرر و زیان قراردادی ناشی از تخلف شما منتفی می‌شود

سلام
اگر دادگاه عذر شما را برای عدم تخلیه موجه تشخیص دهد به نحوی که امکان تخلیه برای شما به هیچ عنوان مقدور نباشد فقط ملزم به پرداخت کرایه مدت اضافه بر قرارداد هستید ولی ضرر و زیان قراردادی ناشی از تخلف شما منتفی می‌شود

با سلام
در صورت شکایت مالک برای مطالبه ضرر و زیان، دادگاه بخاطر شرایط همه گیر بیماری کرونا و بسته بودن مشاورین املاک و عدم توانایی شما در جابجایی ،خواسته ایشان را رد خواهد کرد