نفقه رو میتونم بیشتر کنم؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۴۶۹ #86517384

سلام ما ۴ قلو هستیم پدرم سه فرزند دیگه رو پیش خودش نگهداشته و علاوه بر اون ازدواج کرده سقف نفقه من رو برای یک سال رو ۱میلیون تومن وکیل در خواست کرد با توجه به هزینه دانشگاه میتونم در خواست بیشتر کنم؟حقوقش بالای ۱۰ میلیون تومن هستش

مشاوره حقوقی نفقه
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تقاضای تعدیل نفقه بدهید.

باسلام
بله میتوانید دادخواست تعدیل نفقه مطرح نمایید

بله می توانید درخواست نمایید

میزان نفقه فرزند بر اساس قانون ، بر حسب میزان استطاعت یا توانایی مالی کسی که موظف به پرداخت نفقه است تعیین می شود . بنابراین ، در صورتی که دعوای پرداخت نفقه فرزند در دادگاه مطرح شود ، دادگاه به موضوع رسیدگی می کند و مبلغ نفقه فرزند را تعیین می کند .

درود دادخواست تعدیل نفقه بدهید.

با احترام میتوانید تعدیل نفقه را مطرح نمایید

دادخواست تعدیل نفقه ارائه بدهید.