آیا اجرای احکام ازش قبول میکنه بعد از این همه مدت؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۳۹۳ #86509354

سلام همسرم ۵ سال پیش مهریه رو گذاشت اجرا ۵۰۰ سکه و حکم قطعی شد و در آن زمان اعسار زدم و شد ۱۰سکه پیش، و ۳ ماهی ۱سکه زدن... ولی از ۵ سال پیش تا حالا هنوز اجرا نگذاشته... حال امروز رفته تقاضای اجرا نموده؟! آیا میتونه؟؟ آیا من میتونم باتوجه به گران شدن سکه واسه یکبار دیگه دادخواست اعسار بدهم؟؟ آیا باید در ستون خواسته اعسار وتعدیل منفی از پرداخت محکوم به بدهم یا فقط بنویسم اعسار از دادنامه فلان؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله .شما نیز میتوانید دادخواست تعدیل اقساط دهید .

سلام
می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

سلام
میتوانید تقاضای اعساروتعدیل اقساط دهید.

سلام وقت بخیر برای ایشان می تواند به واحد اجرا مراجعه و مطالبه مهریه نمایند و شما می توانید دادخواست اعسار و تعدیل از پرداخت مهریه را مطرح نمایید

دادخواست اعسار بدهید....

بادرودوسلام شما درخواست تعدیل خودرا تقدیم نمایید.

با سلام ،امکان تقاضا از سوی زوجه و اعسار و تعدیل اقساط برای شما فراهم می باشد