فقط به ضبط صدا اکتفاء کرده و اتهام زده، چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۷۱ #86506400

باسلام
بنده به اتهام انتسابی آدم ربائی و تجاوز به عنف و ایراد ضرب وجرح در روند محاکمه و دادرسی هستم وبا ۲۰۰میلیون قرار وثیقه آزاد هستم باتوجه به اینکه شاکی هیچ دلیل و مستند من باب اثبات ادعایش به مرجع مربوطه ارایه نداده و فقط به ضبط صدایی که معلوم نیس صحت وسقم داشته باشد اکتفاء کرده است ضمن اینکه خودش گفته با اختیار رفته با این شرایط مجازاتی متوجه من خواهد بود و چه نوع مجازاتی؟؟ باتشکر

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی.فقط ضبط صدا نمی‌تواند مستند رای قرار بگیرد ولی در کنار ادله های دیگر به عنوان قراین میتواند به تصمیم گیری قاضی جهت صدور حکم کمک کند.موفق باشید

با درود صدای ضبط شده اماره است نیاز به دلایل دیگر میباشد و با صرف وجود صدا جرم اصولا اثبات نمی‌گردد مگر قاضی دادگاه به اقناع وجدانی برسد.

درود
ویس ممکن است در علم قاضی تاثیر گذار باشد. آدم ربایی حبس دارد، تجاوز به عنف اعدام و ضرب و جرح دیه

اگر دلیلی ندارد به صرف ضبط صدا نمیشود متهم نمود ضمن اینکه می توانید از اقرار شاکی بهره گیری

ضبط صدا جز ادله اثبات دعوا محسوب نمی شود فقط در صورت صحت صدا به عنوان اماره به علم قاضی کمک میکند چنانچه قرار کرده یا در صدای ضبط شده گفته که با اختیار خودش امده است بحث آدم ربایی و تجاوز به عنف رد می شود

رویه محاکم صرف ضبط صدایی متهم هم دلیل بر اتهام انتسابی به متهم محسوب شده و احکام محکومیت زیادی براساس صدای ضبط شده صادر گردید
مطمئنا وکیل انتخاب کرده لذا توصیه می شود از وکیل خودتان کمک بگیرید

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود مگر در پرونده موارد دیگری وجود داشته باشد که قاضی صدای ضبط شده را اماره محسوب نماید