می توانم سند شش دانگ برای این زمین طبق ماده ۱۴۷ بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۴۳ #86505884

سلام اینجانب زمینی به متراژ ۲۰۰۰ متر مشاع تک برگ از صاحب اصلی زمین خریدم سال ۹۷ حال حصار کردم و یک خانه کارگری ۳۰ متری احداث کردم می خواهم بدانم می توانم سند شش دانگ برای این زمین طبق ماده ۱۴۷ بگیرم

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود باید ابتدا افراز صورت گیرد

سلام
ماده ۱۴۷ مورد استناد شما دیگر وجود ندارد و باید بر اساس قانون تعیین وضعیت تقاضای صدور سند مفروزی برای سهم خود بنمایید و چنانچه زمین بین شرکا تقسیم نشده است باید از اداره ثبت تقاضای افراز آن را بنمایید

اگر سند رسمی مربوط به زمین اصلی است و شما بخشی از زمین را خریداری کرده اید میتوانید تقاضای افراز را در اداره ثبت مطرح کنید تا سند قسمت خریداری شده به صورت ۶ دانگ صادر شود .

در صورتی که زمین دارای سند رسمی بوده نیازی به درخواست از طریق ماده ۱۴۷ نبوده و با طرح دعوی الزام میتوانید سند را به نام خود منتقل کنید .

سلام دوست عزیز در حال حاضر مطابق قوانین جاریه ایران شما دیگر نمی توانید از مفاد ماده ۱۴۷ قانون ثبت بهره ببرید بلکه شما باید از با توجه به ضوابط و قوانین ملک خودتون رو افزاز بفرمایید تا سند مفزوضی یا همان ششدانگ بنام خودتان ثبت کنید که همانطور که عرض کردم به موارد دیگر اعم از متراژ کلی زمین ، حد نصاب افراز و نوع کاربری زمین بستگی دارد.