نحوه محاسبه و برگشت پول در خیار تدلیس چجوریه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۲۵ #86472111

اگه خیار تدلیس ثابت بشه و معامله فسخ بشه، آیا برگشت پول به قیمت روز حساب میشه؟
یا همون پولی که زمان معامله پرداخت شده؟
مثلا من سال ۹۶ خونه رو ۱۷۰تومن خریدم، آیا همون ۱۷۰ تومن رو بهم میدن یا خونه به نرخ روز محاسبه میشه؟
و پول رو بهم میدن؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط میتوانید خسارت تاخیر تادیه دریافت نمایید

پول به قیمت روز حساب نمیشه

سلام دوست گرامی
بعد از فسخ شما مالک آنچه که دادید هستید و دریافت خسارت همانطور که قانون پیش بینی کرده فقط می تواند به اندازه شاخص بانک مرکزی باشد

سلام خسارت تاخیر از تاریه مطالبه محاسبه می شود .