در صورتی که دو فرزند فوت شده اند و انحصار وراثت ندارند, چگونه امضا بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۳ #86450259

با سلام.
من یک زمین کشاورزی زراعی آبی به ۲۱۰۰ متر از یک سند بنچاق که سال ۱۳۴۹ با مقدار ۱۵۰ من که طبق نامه جهاد کشاورزی ۵۵ هزار متر می باشد( که صاحب سند بنچاق فوت شده است.) از یک نفر به نام آقای ____ که ایشان هم از تمامی فرزندان مرحوم صاحب سند بچاق با داشتن گواهی احصار وراثت در سال ۱۳۸۷ به صورت مبایعه نامه خریده است و من هم امسال به صورت مبایعه نامه بنگاه با پرداخت نصف مبلغ خریداری کرده ام.
الان که جهت انتقال قطعی به دفتر خانه مراجعه کردم بعد از دریافت استعلام جهاد و دارایی و منابع طبیعی و مسکن و شهر سازی. به مشکل بر خورده ام.
مشکل اینجاست که فرزندان صاحب سند بنچاق سه پسر و سه دختر هستند. که دو پسر فوت کرده است و دو دختر هم فوت شده اند. و چون در سال ۱۳۸۷ این تیکه زمین از تمامی وراث خریداری شده است و در قید حیات بوده اند اما الان از آن شش نفر چهار نفر فوت شده اند و دو نفر هم احصار وراثت نکرده اند. و دفتر خانه می گوید باید حتما این متوفی باید احصار وراثت داشته باشند تا فرزندان انها بیایند برای شما امضا بدهند.
طبق تقسیم نامه ای که فرزندان صاحب نسق بین خودشان دارند این ۲۱۰۰ متر را تقسیم نکرده اند و عنوان کرده اند که قبلا فرخته اند.
حالا من که ضرر و زیان زیادی کرده ام چطور می توانم امضا همه وراث را بگیرم.
دو قطعه همسایه من هریک به ۴۰۰۰ متر سال ۹۵ فروخته شده و برای هر قطعه یکی از دختران فرزند وراث که این قطعه ها برایشان تقسیم کرده شده بوده در همان دفتر خانه فروخته اند. و انتقال قطعی دارند.
اما قطعه زمین من شامل هیچ تقسیمی نشده است و در تقسیم نامه نوشته اند که این ۲۱۰۰ متر را همه وراث که زنده بوده اند با امضا و اثر انگشت به آقای ____فروخته اند.
حالا سوالم اینه که من از چه کسانی باید امضا بگیرم که بعدا ضرر نکنم.و در صورتی که دو فرزند فوت شده اند و احصار وراثت ندارند چگونه امضا بگیرم.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با نظر همکار محترمه سرکار خانم زمانی پور موافقم

با سلام
طبق ماده ۳۶۰ قانون امور حسبی، هر ذینفعی میتواند دادخواست صدور گواهی انحصار وراثت ثبت نماید.
به طرفیت کلیه وراث حین الفوت متوفی
واگر برخی فوت شده اند، وراث وراث.