اسلحه کشیدن مامور برای نوجوان ۱۷ ساله جرم است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۱۵ #86448948

سلام و خسته نباشید
اجرائیات شهرداری ه همراه چندتا مامور دولت داشتن خونه های مسکونی مردم و خراب میکردن یه پسر ۱۷ ساله داشت از بالا فیلم میگرفت مامور تفنگشو در آورد و گلنگدن رو کشید و تفنگ و سمت پسر گرفت و پسر رو تهدید کرد که فیلم نگیره مگر نه بهش شلیک میکنه
اینجا مامور جرم کرده؟ میشه شکایت کنیم و مجازاتش چیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله تهدید از سوی مامور جرم بوده و قابل مجازات است.

عمل موصوف جرم و واجد عنوان کیفری و قابل تعقیب خواهد بود

با سلام
تهدید با اسلحه گرم یا سرد جرم است .
علی الخصوص در این مورد که هیچگونه وجهات قانونی ندارد.
با ارائه مدارک میتوانید شکایت کنید.

با توجه به اینکه خارج از اختیارات خویش اقدام نموده عمل ایشان جرم بوده و قابل مجازات می باشد .

مامور با اسلحه کشیدن و تهدید ب شلیک خارج از اختیارات خودش عمل کرده،بله تهدید با سلام گرم یا سرد جرم هست و امکان شکایت دارید مجازات آن حسب مورد حبس و شلاق هست

درود
وظیفه مامور در محدوده قانون و حفظ و نظم و امنیت می باشد مسلح کردن و اقدام به تهدید یک شهروند جرم و پیگرد قانونی دارد

با سلام ، اقدام مامور خاطی جرم بوده و با شواهد لازم می‌‌توان شکایت نمود، زیرا به رغم مطابق حکم قانونی بودن عملیات تخریب اما مجوز آسیب به اهالی و استفاده از اسلحه نخواهد بود؛ آرزوی عاقبت بخیری.