این متوالی بودن اجاره نامه ها بنام یک شخص چه مشکلاتی را می تواند بوجود آورد و راهکار چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۵ #86428179

با سلام و احترام
اینجانب یک باب مغازه که خود مغازه و زمین آن قولنامه ای بوده و سند مالکیت ندارد را طی سه سال متوالی به یک شخص اجاره داده ام. البته مدت اجاره نامه ها یکساله و در ازای مبلغی بصورت رهن و اجاره ماهیانه بوده و بعد از اتمام مدت زمان یکساله مجددا اجاره نامه جدید در بنگاه معاملاتی نوشته شده است. حال مستاجر با توجه به اتمام اجاره نامه سال سوم درخواست تمدید اجاره نامه ( نوشتن اجاره نامه جدید) را دارد. لطفا بفرمائید این متوالی بودن اجاره نامه ها بنام یک شخص چه مشکلاتی (حق پیشه و ...) را می تواند بوجود آورد و راهکار چیست؟ اگر در اجاره نامه نوشته شود که حق پیشه از مستاجر سلب می شود موضوع حل شده می باشد؟ باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود اجاره متوالی به مستاجر هیچ حق و امتیازی را برای او ایجاد نخواهد کرد.

خیر، اجاره ی متوالی به یک شخص حقی را برای ایشون ایجاد نمی کند

با درود، مستاجر مستحق هیچ حقی اعم از سرقفلی و حق کسب و پیشه نمی‌باشد (مطابق آنچه در سوال آمده است).

اجاره متوالی به یک نفر بر اثر خاصی ندارد و حقی را نیز برای مستاجر ایجاد نمی کند اگر هنگام عقد قرارداد حق هم اکنون نیز حق سرقفلی نباید بپردازید

این توالی قرارداد و وحدت مستاجر هیچ مشکلی از حیث حق کسب و پیشه و .... ایجاد نکرده و مطابق قانون سال ۷۶ تمام این موارد منتفی است .

بنام خدا،اگر قراداد تحت عنوان اجاره تنظیم شده باشد هیچ حق و امتیازی را پس از چند سال اجاره برای مستاجر ایجاد نمی کند.

اگر قید کنید که مبلغ پیش پرداخت ودیعه بوده و بابت سرقفلی نمی باشد و حتما دو شاهد اجاره نامه و تمدید آن را امضا کنند مشکلی پیش نمی آید.