مقدار دیه تعیین شده چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۲ #86394490

سلام برادر کوچیکم طی حادثه در محیط کار صدمه دیده صدمه وارد شده به شرح ذیل میباشد
پای چپ:شکستگی مچ پا که که جراحی شده و دوتا پیچ بسته شده
زیره زانو جراحی شده پلاتین با ۹عدد پیچ بسته شده
بالای زانو جراحی شده دوتا پیچ بسته شده
پای راست پاشنه پا و پنجه پا استخوانهاشون خرد شده
صورت جراحت زیره لب پایین پنج بخیه
زیره چانه چهار بخیه
شکستگی فک بالا
میخواستم ببینم درصدی که پزشک قانونی برا ایشون میزنن چقدر است ایا وکیل بگیریم فرقی میکنه یا خیر
کارگاه بیمه تامین اجتماعی و بیمه حوادث پاسارگاد داشتن
لطفا کمک کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
ارزوی سلامتی برای بردارشما دارم
اگر به پزشکی قانونی مراجعه نکردید حتما برای ثبت جراحات به پزشکی قانونی مراجعه کنید .
جراحات وارده بر ایشان علاوه بر از کارافتادگی مشمول دریافت دیه نیز می باشد
بیمه حوادث و تامین اجتماعی در برابر پرداخت دیه جراحات مسئولیتی ندارند .
اما شخص مدیر کارگاه بنا به درجه تقصیر در ابن حادثه مسئول پرداخت دیه به برادر شما هستند
توضیح کامل روند رسیدگی از زریق رزرو مشاوره تلفنی بطور کامل براتون تشریح میشه