پرداخت قسط های بانکی از کارت خودم را چگونه از زوج مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۰ #86389816

سلام
من قسط های بانکی همسرم رو از کارت حقوق خودم پرداخت میکردم الان آیا میتونم شکایت کنم ازش که بتونم پولمو برگردونم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز با فیش های پرداختی میاوانید اثبات نمایید که شما پرداخت کرده اید اما باید اثبات کنید که با اذن ایشان بوده و گرنه حق رجوع ندارید.

بستگی به توافق طرفین دارد درخصوص پرداخت اقساط بانکی

بله میتوانید مطالبه وجه نمایید

سلام
باید ثابت کنید پرداخت اقساط با اجازه ایشان بوده است

با سلام
ماده ۲۶۷ قانون مدنی – ایفاء دین از جانب غیر مدیون هم جائز است اگر چه از طرف مدیون اجازه نداشته باشد ولیکن کسی که دین دیگری را ادا می‌کند اگر با ‌اذن باشد حق مراجعه به او دارد و الا حق رجوع ندارد.

بله مستند فیشهای واریزی درصورتی اثبات کنی که وی به تو اجازه پرداخت داده باشد قابل مطالبه است