با طلاق توافقی به پیشنهاد زوج چه باید کنم تا حق و حقوقم را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۵ #86379931

با سلام
شوهر من بعد از کلی اذیت و ترک منزل، پیغام رسونده که به صورت توافقی جدا شیم. باید چه مواردی رو در نظر بگیرم که به ضررم نشه؟ و یا در این مسیر برام مشکلی پیش نیاد؟ و بهترین شکل ممکن بتونم ازش جدا بشم؟
من مشکلم با ایشون اینه که کلا رو حرفشون نموندن و مدام حرف خودشون رو انکار می کنن.

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
می توانید تمام موارد را در توافق ذکر کنید و یا حتی از طریق داوری اقدام کنید

از آنجا که مرد حق طلاق دارد هر زمان و بدون هیچ علتی، احتمالا منظور ایشان از توافق در طلاق یعنی بخشیدن بعضی یا تمام حقوق مالی تان اعم از مهریه ونفقه و اجرت المثل ایام زوجیت و حتی حضانت فرزند است.
اگر تمایلی به بخشیدن تمام یا بعض حقوق مالی تان ندارید احتیاجی به توافق نیست. طلاق دادن شما از سوی همسرتان منوط به پرداخت یا تعیین تکلیف حقوق مالی شما است

بایستی تکلیف مهریه و نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت را مشخص نمایید و اگر فرزند دارید تکلیف حضانت فرزند را مشخص نمایید و توافقی با ذکر این موارد در دادخواست اقدام به طلاق توافقی نمایید .

بسمه تعالی : بنظر بنده حقیر اینکه همسرتان اظهار داشته اند که توافقی جدا بشیم منظورشان بخشیدن کلیه حقوق شما در ازا طلاق دادن شماست لذا ابتدا شما این مسئله را در نظر بگیرید و ببینید نظر ایشان همین است یا خیر ؟؟ و در مقابل شرایط ایشان میتوان برای شما راهکار ارائه نمود .. بنابرین شما ابتدا شرایط طلاق توافقی از جانب ایشان را بشنوید بعد تصمیم بگیرید و به جهت جلوگیری از تغییر قول و قرار ایشان تمامی توافقات را در دفاتر اسناد رسمی ثبت کنید تانتواند قول و قرار خود را تغییر دهد

در طلاق توافقی شما باید با همسرتان راجع به حقوق مالی از جمله مهریه نفقه اجرت المثل نفقه و حضانت فرزندان، جهیزیه توافق میکنید و همان توافقات را در دادگاه ثبت میکنید.

سلام
در مورد حق و حقوق مالی تون مثل مهریه و نفقه و اجرت المثل اگر توافقی دارید می خواهید ببخشید یا بگیرید همین طور در مورد فرزند مشترک اگر دارید می توانید در مورد این موارد توافق کنید هر طور که به توافق رسیدید همان را موضوع دادخواست قرار دهید.