فردی ایرانی با یک نفر خارجی در فضای مجازی جر و بحث می کند،اگر شخص خارجی شکایت کند تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۳ #86378111

باسلام.دوستم دریک سایت چت خارجی بایه فردخارجی جروبحث پیدامی کنه.اگراون فردخارجی بخواد از دوستم شکایت کنه،
۱)بادوستم مطابق قانون کدوم کشوربرخوردخواهدشد؟ایران یااون کشورخارجی؟(دوستم ایرانیه)
۲)اگه اون فردخارجی تودادگاه خارجی ازدوستم شکایت کنه اون دادگاه هم دوستمومحکوم کنه،آیادوستم ملزم هست که برای تحمل مجازات به اون کشورخارجی بره؟
تمنامی کنم به صورت کامل جواب این سوال روبدید.چون این سوال روازمشاوران زیادی پرسیدم هرکدومشون یه جورجواب دادن.یکی گفته دوستت برای تحمل مجازات بایدبره خارج،یکی دیگه گفته تازمانی که دوستت درخاک ایران باشه درامانه مگراینکه واردخاک اون کشورخارجی بشه اون موقع مجازات میشه.
یکی دیگه میگه حکم دادگاه خارجی میارن ایران ازدادگاه حکم تنفیذی می گیرن همون حکم دادگاه خارجی روتوایران اجرامی کنن.
یکی میگه تنهاراه مجازات کردن دوستت اینه که اون فردخارجی بیادایران ودرایران علیه دوستت طرح دعوی کنه.والله ماکه گیج شدیم کی درست میگه.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جواب سوالهایتان:
۱-بادوستتان برابر قوانین جزایی ایران برخورد میشه
۲-خیر- دوست شما در همینجا محاکمه(ایران ) خواهد شد و به کشور خارجی استرداد نخواهد شد

ایران حکم آن کشور را تنفیذ نخواهد کرد و اگر فرد خارجی شاکی باشد باید بیاید ایران و طرح دعوی کند

سوال ۱ قوانین جزایی ایران
سوال ۲. ایران و یا هیچ کشوری تبعه خود را به کشور خارجی استرداد نخواهد کرد. و تنها در ایران محاکمه خواهد شد.