برای دریافت مهریه چگونه باید باید از حقوق دریافتی همسرم مطلع شوم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۱ #86377596

با سلام و خسته نباشید
بعد از یک سال از به اجرا گذاشتن مهریه امروز بهم گفتن هر ۸ ماه یک سکه ولی من اعتراض زدم به دلیل اینکه همسرم حقوقش بالاست ولی چون شرکت خصوصی کار میکنن مبلغ دریافتیش رو نمیدونیم و همه املاک و ماشینش رو به نام افراد دیگه زدن حالا چطور بفهمم چی به نامش شده یا حقوقش چقدره؟
ممنونم میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت استعلام به اداره ثبت مراجعه بفرمائید

با سلام
در خصوص حقوق همسرتان از شرکت ایشان و در خصوص سایر اموال از اداره راهنمایی ورانندگی و اداره ثبت و بانک مرکزی استعلام‌نمایید.

بادرودوسلام ازاداره ثبت اقدام نمایید.

از طریق اداره ثبت اقدام کنید

تقاضای استعلام از شرکت متبوع و اداره ثبت و راهور و بانک مرکزی را به عمل آورید.

درود بر شما برای اموالی که سند رسمی دارند رو میتونید از اداره ثبت اسناد و راجع به حقوق ایشون هم از شرکتی که کار میکنه استعلام بگیرید

سلام
درخواست استعلام حقوق همسرتان را از اداره ی ثبت نمایید .