دریافت شجره نامه از طریق ثبت احوال چگونه است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۴,۱۴۰ #86366756

سلام.
من فامیلیم کریم خانی هستش و بمن گفتن قبلا کریم خانی زند بوده. میخوام بدونم امکان پیدا کرده شجره از طریق ثبت احوال هست؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید به سامانه سهیم که زیر نظر ثبت احوال می باشد مراجعه کنید
اطلاعاتی که از شجره نامه شما دارند را ارائه می‌دهند

با سلام
میتوانید از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید

باسلام. از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید.

با سلام و عرض ادب
به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید .

بلی درخواست بنویسید خطاب به اداره ثبت احوال انشالله که پاسخ بگیرید

سلام بلی امکانش هست ، لازم است یک درخواست بنویسید خطاب به اداره ثبت احوال محل زندگی خود تا به شما پاسخ دهند.

با سلام از طریق اداره ثبت احوال پیگیر باشید