اول بنده قسم یاد نمودم، آیا متهم در دادگاه تجدید نظر محکوم خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۳ #86362479

باسلام خدمت اساتید بزرگوار،
اینجانب از فردی که مورد ضرب و جرح قرار گرفته بودم شاکی شده بودم و پرونده ۱۱ ماه در بازپرسی بوده و تحقیقات لازمه صورت میگرفته است و در نهایت با صدور کیفرخواست به دادگاه مراجعه و موضوع از موارد لوث تشخیص داده شد و در دادگاه ابتدا قاضی بنده را قسم به لفظ جلاله داد و در جلسه دوم دادگاه بدون مطالبه رد قسامه از طرف بنده، متهم را قسم داده و در کمال تعجب حکم برائت برای متهم صادر نمود، سوال اینجاست که اکنون به رای صادر شده اعتراض کرده ام، و باتوجه به ۸ درصد دیه تعیین شده و اینکه اول بنده قسم یاد نمودم، آیا متهم در دادگاه تجدید نظر محکوم خواهد شد؟ باتشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند ب مطالعه جزییات بیشتر پرونده و توضیحات بیشتر در این خصوص نیاز هیت اما باتوجه ب توضیحات شما و بیان مختصر روند رسیدگی و حکم برائت متهم با قسم بدون در نظر گرفتن مطالبه رد قسامه از جانب شما احتمالا رای بدوی در تجدید نظر نقض شود

با توجه به اینکه اظهار نظر در این خصوص نیاز به مطالعه پرونده است بنظر می رسد رای در دادگاه تجدید نظر نقض شود

درود
با توجه به اینکه سوگند خورده اید امکان نقض وجود دارد.

با سلام و احترام؛
حقیقتا لازمه ی بیان یک نظر حساب شده آگاهی از محتویات پرونده است چراکه اظهارات شما صرفا برداشت شما از شرایط پرونده و دادگاه است و قطعا کمی با اصل واقعه متفاوت است لیکن با عنایت به بیانات شما حقیر نیز به مانند همکار محترم معتقدم در مرحله تجدیدنظر خواهی رای نقض خواهد شد.
پیروز باشید

با سلام
اگرچه که نظر دادن در این خصوص مستلزم مطالعه پرونده ست اما با توجه به بیانات شما احتمالا رای در تجدید نظر نقض گردد.