حکم تقسیط محکوم به مانع از مزایده اموال توقیفی می شود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۷ #86361721

جهت اجرای حکم، مال شناسایی،توقیف،قیمت گذاری شد و منتظر جلسه مزایده هستیم،
همزمان محکوم علیه حکم قطعی اعسار و تقسیط محکوم به گرفته است.
حال حکم اعسار مانع از مزایده و دریافت یکجای محکوم به می شود؟
چه اتفاقی ممکن است رخ دهد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگرمورد مزایده جز مستثنیات دین نباشد قبول اعسار مانع اجرای حکم مزایده نخواهد بود

بادرودوسلام قبول اعسارمانع ازمزایده دارایی شناسایی شده نمی شود.

پذیرش اعسار مانع از مزایده اموال شناسایی شده نمی شود

خیر اگر پس از حکم قطعی اعسار مالی منتسب به معسر یافت شود قابل توقیف است.

درصورتی که ملک مورد مزایده جز مستثنیات دین نباشد قبول اعسار مانع مزایده نیست

با سلام
خیر در صورت شناسایی اموال کماکان قابل توقیف و مزایده می باشد ولو پس از پذیرش اعسار

اگر مال توقیف شده جز مستثنیات دین نباشد باید روند اجرا و مزایده ادامه پیدا کند .