بعد از طلاق اگر مجبور شوم از تهران بروم؛ از لحاظ قانونی برای ملاقات مشکلی ندارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۲ #86356558

با سلام من مادر دختری هستم که در زمان زندگی مشترک همسرم حضانت دخترم رو بدون قید و شرط در دفتر اسناد بهم داد میخواستم بدونم بعد از طلاق اگر مجبور شم از تهران برم با توجه به اینکه همسرم ملاقاتش با دخترم سخت تر میشه از احاظ قانونی مشکلی ندارد پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مسافرت شما باید نحوی باشد که باعث عدم ملاقات یا سختی ملاقات نگردد

با درود
با این عنوان که شما در محل دور از اقامت فرزندتان باشید همسرتان می تواند ادعای طولانی بودن راه و سختی آن را داشته باشد و سبب لغو حضانت شود و بدون اذن پدر نیز امکان خروج را ندارید

بله اگر موجب شود که دیدار پدر سخت شود قابلیت پیگیری دارد و موجب لغو حضانت می شود هرچند اگر بخواهید فرزند را از اخرین شهری که در ان سکونت دارد خارج کنید نیاز به اذن پدر دارید.

با سلام حق ملاقات دارید ولی حق خروج فرزندان را از آخرین شهر محل زندگی مشترک ندارید مگر با اجازه پدر اطفال

اگر نقل مکان کردن شما باعث سختی دیدار پدر با دختر گردد امکان لغو حضانت وجود دارد

اگر انتقال شما باعث سختی ملاقات فرزند توسط پدرش گردد ، به لحاظ قانونی امکان پیگیری و لغو حضانت وجود دارد .