اگر ملک مشاع بعد از ۲ بار مزایده، به فروش نرسد چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۴ #86347327

با سلام. اگر ملک مشاع بعد از ۲ بار مزایده، به فروش نرسد چه اتفاقی می افتد؟ چه تصمیمی در مورد این ملک گرفته میشود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اینصورت در قبال ناکامی در مزایده ملک امکان واگذاری ملک ب محکوم له برای تادیه دین فراهم خواهد بود

سلام
محکوم له می تواند مال را در قبال بدهی خود بردارد و یا مال دیگری از محکوم علیه معرفی کند

سلام محکوم له می بایست مال را در قبال بدهی خود بردارد

محکوم له می تواند مال دیگری معرفی کند یا مال را خودش به عنوان طلب بردارد .

با سلام
مزایده حداکثر دو مرتبه برگزار می شود. اگر ملک فروش نرفت محکوم له می تواند مال دیگری معرفی کند. یا به میزان طلب خود ملک را بردارد. اگر ارزش ملک بالاتر از طلب محکوم له بود بایستی ما به التفاوت آن به دادگاه پرداخت شود. اگر کمتر از آن بود همچنان تا زمان تادیه دین پرونده اجرایی مفتوح خواهد بود.

باسلام و درود محکوم له باید ملک را به جای طلب خود بردارد یا تقاضای مزایده مجدد نماید.

باسلام و درود.محکوم له میتواند درخواست مزایده مجدد با هزینه خود رانماید یا مال به مزایده گذاشته شده را در عوض محکوم به بردارد یا مال دیگری از محکوم علیه معرفی نماید