زوج تصمیم به طلاق دارد آیازوجه می توانددرخواست پرینت پیامکهای زوج را داشته باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #86319880

باسلام و عرض خسته نباشید.
سوالم این بود که اگر مرد متاهلی تصمیم به طلاق همسرش بگیره ،همسرش می تونه ادعا کنه پرینت پیامک های مرد رو بگیره؟
وسوال دوم اگر اثبات بشه مرد با کسی دیگر در ارتباط بوده چه اتفاقی می افتد؟بازم می تونه زنش رو طلاق بده؟
و این موضوع به پرداخت مهریه تاثیر می ذاره؟ وسوال آخر اینکه دختری که با مرد در ارتباط بوده به صورت پنهانی اگر وجودش ثابت بشه در دادگاه باید حاضر بشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
زوج درهرشرایطی میتواند برای طلاق اقدام کند و رابطه نامشروع زوج ارتباطی به روند طلاق ندارد و ارتباطی به مهریه هم ندارد

سلام . اول _در اصل طلاق تاثیری ندارد .
دوم _ فقط مجازات به اتهام رابطه نامشروع . ولی مانع طلاق نیست . مهریه در هر حال حق زوجه است و به او تعلق دارد.
اگر شکایت رابطه نامشروع مطرح شود شوهر شما و این خانم به دادگاه احضار می شوند .

با سلام
هیچ یک از این وقایع بر پرداخت مهریه توسط مرد و طلاق دادن زوجه توسط مرد تاثیر گذار نیست
همسرتان با طرح دعوا رابطه ی نامشروع می تواند پرینت پیامک های شما را از دادگاه تقاضا نماید و اگر ثابت شود هم شما و هم آن خانم محکوم به شلاق تا ۹۹ضربه خواهید شد

با سلام مخاطب گرامی ارتباط طلاق به بحث اخذ پرینت پیامک برای ما مشخص نیست اثبات یا عدم اثبات روابط نامشروع هم تاثیری در حق طلاق مرد یا حق مهریه مرد ندارد.