ممکنه از اطلاعات محرمانه من سواستفاده کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۰ #86316404

سلام من چند روز پیش برای امر ازدواج به یک کانال به اسم پیوند مهربانی که دوستم معرفی کرده بود و به قول خودشون کارشون قانونی بود سر زدم و عضو شدم . بهشون هم پول یه مقدار منتقل کردم . ولی اونها اطلاعات خصوص من حاوی شماره موبایل من و مادرم و آدرس منزلمون رو دارن و می ترسیم که ازش سو استفاده کنن . اخیرا من یکی از اعضای این گروه به مشکل خوردم و بینمون مشاجره پیش اومد . ولی اونها اکانت تلگرام منو که دیلیت کرده بودم جعل کردن و توش محتوای غیراخلاقی گذاشتن . به نظر شما ممکنه بخوان از اطلاعات محرمانه من سواستفاده کنن ؟ در این صورت چه کاری از من برمیاد ؟ برام مشکل ساز نشه ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوانند ازشماره وادرس شما سواستفاده بنمایند ولیکن برای اکانت جعلی میتوانید به پلیس فتا مراجعه و شکایت کنید.

در رابطه به اکانت جعلی و یا هر سوء استفاده ای که انجام دهند شما میتوانی شکایت کنید.
ولی تا زمانی که اقدامی انجام نداده اند با حدس و گمان نمیتوان اقدام به شکایت کرد.

خیر نمی توانند بواسطه شماره تلفن و ادرس مشکلی پیش بیاورند ولی در خصوص اکانتتون می توانید به پلیس فتا مراجعه و بعد از تشکیل پرونده شکایت کنید

در خصوص جعل اسم یا عکس شما با اکانت جعلی میتوانید اعلام شکایت نمایید.
شماره تلفن همراه با توجه به اینکه سیم کارت ها در دست شما هستند عملا نمیتوانند سواستفاده موثری داشته باشند.