یک و نیم هزارم دیه کامل چقدر میشود؟

پرسیده شده
۱۰۲ پاسخ ۱۱۰,۸۳۳ #86308050

سلام، میخواستم بدونم دیہ
یک و نیم ھزارم دیہ کاملہ بابت کبودی قدام مچ پای چپ
پنج درصد ویک و نیم ھزارم دیہ کاملہ بابت کبودے ران راست ،دو عدد خراشیدگے مجزا روے ران راست(ھر کدام حارصہ)،ارش تورم زانو و پارگے نسبی رباط ACLزانوے راست
چہ مبلغی میشہ؟ممنون میشم واضح بگید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مقدار دیه بر مبنای سال پرداخته نه سال جنایت یا سال محکومیت...اگر دیه در سال ۱۴۰۳ پرداخت بشه( که دیه کامل یک میلیارد و دویست تومانه)، یک و نیم هزارم میشه یک میلیون و هشتصدهزار تومان
دیه حارصه پا میشه یک صدم دیه پا (یعنی یک صدم نصف دیه) عددش در ۱۴۰۳ میشه دوازده میلیون تومان که اگه دو تا حارصه مجزا باشه میشه دو تا ۱۲میلیون... در سئوال یه پنج درصد نوشته که معلوم نیست برای چیه؟ ارش هم نوشته شده که پس از معاینه نهایی توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط دادگاه حکم داده میشه
ضمنا دیه اعضای بدن در ماه حرام و غیرحرام تفاوتی نداره

یک و نیم هزارم دیه کامل ۱۴۰۲
مقدار این مبلغ ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان می باشد
یک درصد نه میلیون تومان
مابقی را باید پس از مشاهده ی نامه ی پزشک قانونی محاسبه گردد

درود
مبلغ دیه هر کبودی ۱۳۵۰۰۰۰ هزارتومان که ماه حرام و غیر حرام را شامل نمیشود. در خصوص بقیه سوالات لازم است برگه پزشکی قانونی شما مشاهده و سپس از وکیل مشاوره دریافت نمایید.

باسلام مبلغ ۱۳۵۰۰۰۰هزارتومان،وماه حرام وغیرحرام فرقی ندارد چون اون مسئله تغلیظ دیه مربوط به قتل نفس است.

یک میلیون و سیصد و پنجاه هزارتومان در ماه غیر حرام و در ماه حرام یک سوم به دیه ی ۹۰۰میلیون تومان اضافه کنین و بر اون اساس محاسبه کنین

۱۳۵ هزار تومان در حق شاکی

یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومان البته در ماه های غیر حرام