آیا باوجود این که من اطلاعی در خصوص تنظیم قرارداد عادی نداشتم وکامیونت را بفروش نرساندم، احتیاج به اجرای امر حساب رسی نسبت به طلب شخص سوم هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۰۱ #86261484

با سلام چنانکه مسؤل نمایشگاه وشاگرد نمایشگاه که خواندگان پرونده کیفری خیانت درامانت وفروش مال غیر مطرح گردیده و در جلسات دادرسی با ارائه سند عادی فروش کامیونت کمپرسی که هنوز رفع توقیف سیستمی پلاک وغیرقابل نقل وانتقال بودن انجام نشده ومن بعنوان شخص ثالث تقاضای اعتراض ثالث اجرای اجرای طرح ولذا بعلت عدم رفع نقص مالی و نشر آگهی روزنامه از طرف مدیر دفتر قرار رد درخواست وپرونده مختومه شده است، ✅قرارداد ارائه شده عادی به محکمه که اینجانب کامیونت را با چنین شرایطی واگذار کردم و تعهد دادم که مراحل قانونی رفع توقیف سیستمی پلاک را رفع وبه خریدار تحویل دهم، (طبق قرارداد ارائه شده)) درصورتی که تنها یک شاهد امضا کرده(خوانده ردیف دوم شاگرد نمایشگاه) که بعنوان خریدار بعدی میباشد، وطی یکسال مالک به اصطلاح کامیونت کمپرسی که در نمایشگاه روبه دیوار خوابیده بوده،، با توجه به سکوت عمد واگاهانه شاگرد نمایشگاه، وعالم به روند توقیفی پلاک ومختومه شدن دادخواست اعتراض ثالث اجرای، امکان ملزوم کردن این جانب نسبت به سند عادی ارائه شده که درخصوص دوخودرومتفاوت بوده است با شگفتیهای متقلبانه وسکوت به عمد واگاهانه اقدام به فروش خودرو با کاغذ عادی به متصرف واگذار گردیده که نهایتا با ماموران راهور به پارکینگ وتوقیف فیزیکی شده وبا پارتی کامیونت را آزاد ودرمعدن شن و ماسه که متعلق به متصرف میباشد مورد استفاده قرار می‌گیرد،،، اینجانب باا قولنامه تاریخ مقدم وقبل از رای توقیف اموال صاحب سند که متواری ومجهول المکان بوده انتقال اجرای انجام گردیده و لیکن متصرف دادخواست تامین خواسته دردادگاه توقیف کننده ثبت کرده است،،، آیا باوجود اینکه اینجانب کامیونت را به ازای بدهکاری به شخص سوم دادم وبعلت عدم نقل وانتقال بودن آن معامله بصورت شفاهی اقاله شد وبنده جهت تسویه حساب بدهکاری به وی ذیل همان قرارداد ارئه شده ۳دانگ ازکشنده خود رابه خوانده ردیف اول مسؤل نمایشگاه واگذار ذیل آن قراداد یک دستگاه سواری زانتیا جهت تسویه حساب به وی تحویل انتقال سند انجام گردید،،، بعداز مدتی که نمایشگاه تعطیل وکامیونت درمحل نامعلوم انتفال داده بودند وبنده دادخواست فروش مال غیر با کلاه‌برداری علیه خواندگان مسؤل نمایشگاه وشاگرد نمایشگاه مطرح کردم وخواندگان رد تعقیب شدن، آیا باوجود این که من اطلاعی در خصوص تنظیم قرارداد عادی نداشتم وکامیونت رابفروش نرساندم، احتیاج به اجرای امر حساب رسی ننسبت به طلب شخص سوم که ادعای خرید کامیونت را به ازای طلب خود کرده است چگونه باید پیگیر شوم،

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید بیشتر بررسی شود تا بتوان اظهار نظر بهتری نمود

درود
مدارک خود را به رویت یک متخصص برسانید.