ممکن همینطور مسدود باشه و هیچ ابلاغیه واسم نیاد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۴۲ #86255585

سلام خسته نباشید من دو روز حسابم فقط یه حسابم توسط فتا تهران بسته شد و احتمالا واسه قمار باشه میخواستم بدونم ممکن همینطور مسدود باشه و هیچ ابلاغیه واسم نیاد و فقط همین کارتم مسدود باشه اگه پیگیری نکنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
از طریق سامانه ثنا ابلاغ خواهد شد.

باسلام
از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ می گردد.

سلام چنانچه پرونده به مرجع قضایی ارسال شود در صورت لزوم برای شما ابلاغیه صادر میشود مضافا که امکان پیگیری حضوری را هم دارید

با سلام از طریق مرجع قضایی موضوع را پیگیری کنید.

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید

با سلام مراتب به شما ابلاغ خواهد شد

درود
بهتر است پیگیری نمایید . در صورت ارسال پرونده به دادسرا احضار خواهید .