حضانت و جهیزیه با شرایط زیر چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۳ #86235807

خانمم مهریه خودش را حدود یک میلیارد هست گرفته و پرونده طلاق به درخواست من در حال بررسی هست.
از زمان دادخواست طلاق تا حکم عدم سازش چقدر زمان میبرد؟
دختری ۱۴ ساله دارم. خودش دوست دارد با مادرش زندگی کند ولی مادرش نه شغلی دارد و نه درآمدی غیر از سود بانکی مهریه. حضانت را دادگاه به چه کسی می دهد؟
جهیزیه خانمم ابتدای کار خیلی خوب بود ولی الآن فرسوده و مستهلک هست. من بابت جهیزیه اش چیزی امضا نکردم.
آیا می تواند خسارت آنرا مطالبه کنه و من محکوم بشم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از زمان دادخواست طلاق تا حکم عدم سازش چقدر زمان میبرد؟ بستگی به عوامل متعدد از جمله حجم کاری شعبه و اینکه طرف مقابل اعتراضاتی بکنند یا نه دارد
با توجه به سن دخترتان ایشان خودشان انتخاب می کنند با کدامیک از والدین زندگی کنند
شمابابت فرسوده شدن جهیزیه مبلغی لازم نیست پرداخت کنید

سلام وقت بخیر
فرزند شما با توجه به اینکه دختر ۱۴ ساله هستند از قید حضانت خارج هستند و لذا خودشون حق انتخاب دارند که با چه کسی زندگی کنند.
بابت جهیزیه هم می توانند دادخواست استراد جهیزیه بدهند و شما اذن استفاده از جهیزیه را داشته اید لذا پرداخت خسارت متوجه شما نیست.

سلام
حضانت طفل در این سن با پدر است و اگر مادر حضانت فرزند را میخواهند باید ضمن طرح دعوا عدم صلاحیت شما و همچنین ذیصلاح بودن خود را نیز اثبات نمایند
در خصوص جهیزیه نیز میتوانند استرداد جهیزیه بدهند و به نظر امکان مطالبه خسارت ندارند

با سلام موضوع حضانت منتفی است چرا که دختر خانم شما به سن بلوغ رسیده است