از کلاهبرداری اینترنتی از سایت دیوار چطور باید شکایت شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲۸ #86226636

با سلام.من یک ماشین اصلاح ۶۰۰ هزار تومنی از سایت دیوار خریداری کردم متاسفانه فروشنده به جاش یه موزر۲۰۰ هزار تومنی فرستاده الان هم پاسخگو نیست میگه هرکاری دوست داری انجام بده. ایشون تهران هستن من تبریز شهرستان مراغه.میخوام از حقم دفاع کنم. وسایلشو پس بدم و پولمو ازش بگیرم.منم مدارکی که دارم فیش واریزی. موزری که فرستاده از طریق پست شماره همراه و ادرس دارم ازش. میخواستم یه راهنمایی کنید برای شکایت تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست فسخ قرارداد ،استرداد وجه اقدام کنید

موضوع فاقد وصف مجرمانه است.

سلام عرض ادب
از مبادی حقوقی مورد قابل پیگیری است نه کیفری ، می بایست ثابت کنید که تقاضای شما بر حسب تصویر مندرج در آگهی کالایی دیگر بوده و اکنون کالایی با ارزش پایین تر به شما تحویل شده است. رسید واریز وجه را حفظ کنید و مجبور هستید جهت طرح دعوا به محل اقامت فروشنده مراجعه کنید.

کلاهبرداری محقق نشده است دادخواست حقوقی دهید

به استناد عدم تطابق مبیع با وصف قرادادی امکان فسخ را به وسیله دادخواست به دادگاه حقوقی خواهید داشت.

موضوع فاقد وصف کیفری کلاهبرداری ‌و غیره است چون خرید و فروش انجام شده است و صرفا می توانید دعوی حقوقی مطرح نمایید.

با سلام
دادخواست الزام به انجام تعهد را بدهید.