این خودرو قابل جلوگیری از طریق مهریه که خانومم اقدام کرده هستش یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۷ #86203557

سلام وقت بخیر
من یه ماشین دارم که وکالت کاری خورده به نامم ولی هنوز هیچ اقدامی برای به نام زدن نکردم
ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قابل توقیف نیست چون به نام شما نیست و منتقل نشده.

با سلام توقیف خودرو بابت مهریه نیازمند استعلام از پلیس راهور است و چنانچه پلاک خودرو متعلق به همسرتان نباشد قابل توقیف نیست.

این خودرو قابل توقیف است و در موردی که مالکیت شما بر مال ایجاد نشده از سوی متصرف به عنوان ثالث اجرایی قابل اعتراض است

در صورتیکه سند به نام شما نباشد قابل توقیف نخواهد بود .

اگر بنام شما نیس وتحت تصرفتان نیست مشکلی نیست