گرفتن جاده برای ورود به زمین چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۸۱ #86203336

سلام ما یک زمینی داریم که از قدیم بصورت نفر رو رفت امد میکردیم بعدها عموی پدرم جلوی زمین خانه ساخت و کم کم محوطه خودش رو فنس کشید و دروازه گذاشت و ما از داخل حیاط میرفتیم زمینمون که پشت خونه شده . متراژ زمین ۱۰۳۵ متر مه ۸۷۸ مترمسکونی داره حالا ما میخواهیم زمین بفروشیم ولی عموی پدرم به ما جاده نمیده ما هرجور مسالمت امیز بود با ایشان کنار امدیم حتی گفتیم به اندازه ای که قرار جاده بگیریم از زمین خودمون کم میکنیم ولی اصلا قبول نمیکنه و راه نمیده حالا ما باید چیکار کنیم و چطور میتونیم قانونی پیگیری کنیم که جاده بگیریم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست ممانعت از حق مطرح کنید

درود ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید

سلام وقت بخیر
بدوا اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید.

سلام و ارادت
اگر طبق اسناد و مدارک حق ارتفاق جهت عبور داشته اید ابتدا اظهارنامه ای جهت رفع ممانعت به شخص مذکور ارسال نمایید و متعاقبا دادخواست ممانعت از حق مطرح نمایید
در غیر اینصورت می بایست حق ارتفاق خود را اثبات نمایید.

سلام وقت بخیر
با توجه به مدارک وشواهد موجود دادخواست ممانعت از حق مطرح کنید

با سلام،اگر مدارک مالکیت شما کامل است ابتدا اظهار نامه دهید و سپس دادخواست ممانعت از حق به شورای حل اختلاف.

سلام
ابتدا اظهارنامه ایی تقدیم کنید و سپس دادخواست ممانعت از حق به شورای حل اختلاف دهید