فقط با در دست داشتن اسکرین شات پیامها میتونم ازش شکایت کنم یا نتیجه ای نداره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۰ #86187149

سلام خسته نباشید من پیامی در تلگرام از همکارم دریافت کردم که متن پیام و جملاتی که استفاده شده بود نشان دهنده بی احترامی بود و بعد از خوندن پیامها اونهارو پاک کرد شمارشو هم پنهان کرده بود در تلگرام من اسکرین شات گرفتم ایا فقط با در دست داشتن شات پیامها میتونم ازش شکایت کنم یا نتیجه ای نداره؟ الان هم بلاکش کردم ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت داشتن اسکرین شات قابل شکایت خواهد بود

با توجه به توضیحات شما و با فرض صحت تمام مطالب و البته ابراز تمام وقایع،پیگیری این موضوع با این ادله و امارات به نظر منطقی نمی آید.

در صورت تایید و احراز انتساب بله

باسلام
درصورتی که بتوانید اصالت اسکرین شات را اثبات کنید می توانید شکایت کنید

در صورتی که اصالت اسکرین شات اثبات شود امکان محکومیت طرف مقابل وجود دارد.

با سلام . با توجه که به این که سرور تلگرام خارج کشورمی باشد باید در دادگاه اثبات کنید که ایشان پیام های حاوی توهین برای شما فرستاده است.

درود برشمادرصورتی که شماره از ایشان وجود داشته باشد همینطور اسکرین پیامک ها بله می توانید ارائه دهید.