بهتره که من اقرار نامه زوج رو که گفته خودش این کار رو کرده رو کنم یا عنوان کنم که در تشخیص، اشتباه کرده ام؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۳ #86179348

سلام. خسته نباشید.
لطفا در نظر بگیرید که بنده یه کارشناس مامایی هستم. چند ماه پیش زوج جوانی برای اخذ گواهی بکارت زوجه نزد من مراجعه کردند و من متوجه شدم که بکارت زوجه ترمیم شده است. ولی زوج عنوان کرد که این عمل توسط خود او انجام شده است و به این گواهی برای نشان دادن به خانواده نیاز دارن. من یه امضا از زوج گرفتم که اقرار می کرد که خودش این کار رو انجام داده و گواهی بکارت دادم.
حال این زوج به مشکل برخورد کرده اند و هنگام طلاق به پزشک قانونی مراجعه کرده اند و ترمیمی بودن بکارت معلوم شده است. من با دادن گواهی اشتباه جرم مرتکب شده ام و از این موضوع مطلع هستم.
کدوم ضرر و مجازات کمتری برام خواهد داشت. ممنون.

مشاوره حقوقی طلاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام گواهی خلاف واقع صادرشده.

شما مطابق وظایف قانونی خودتان اقدام نکردید ،گواهی خلاف واقع صادر کرده ایت ،اقرار زوج دلیلی برای تبرع شما نسبت به(حصول وظایف قانونیتان)نخواهد شد

گواهی خلاف واقع صادر شده است ولی بهتر است حقیقت را بگوئید و به اقرار نامه استناد نمایید .

شما به عنوان یک ماما گواهی خلاف واقع صادر نمودید لاکن بهتر است به اقرار نامه زوج استناد شود

به نظر میرسد ارائه اقرارنامه زوج میتواند به عنوان کیفیت مخففه مجازات و اثبات نیت خیرخواهانه به کار گرفته شود.

بلی به اقرارنامه اون شخص استناد کنید ولی احتمالا با توجه به صدور گواهی خلاف واقع مجرم شناخته بشید

درود
در هر صورت گواهی خلاف واقع صادر شده است.