در صورتی که همه اموال خواهرم ( متوفی ) به نام همسرش شده باشد والدین متوفی سهمی از اموال نمی برند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۷ #86167690

ارث بردن مادر و پدر از فرزند دختر فوت شده از مهریه و اموالی مشترک با همسر.خواهر من به مدت ۱۵ سال کارمند بوده که فوت شده در زمان حیات زمینی از طرف پدرم برای وی خریداری شد که خودش قسطی مبلغ پرداخت کرده در زمان زندگی مشترک و بعد به واسطه خرید خانه ان زمین فروخته و خانه خریداری شد مثل اکثر زنان ایرانی ان خانه به نام شوهرش بود حتی ماشینی خریداری شد در زمان حیات باز هم بنام شوهرش شده البته خودش کارمند دولت بود.حال سوالم اینه اگر روزی پدر مادرم درخواست ارث از خواهرم داشته باشند ایا بدون اینکه هیچ سندی به نام ایشان نیست ایا ارثی به پدر مادرم میرسد و همچنین از مهریه می توانند ارث ببرند.با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پدر و مادر متوفی از اموالی که بنام خود متوفی باشد در کنار ورثه دیگر ارث می برند بنابراین پدر و مادر شما میتوانن فقط از مهریه متوفی به میزان سهم الارث شان ارث ببرند

از اموالی که در زمان حیات خواهرتان به نام همسرشان کرده اند پدر و مادرتان سهم نمیبرند.
اما می توانند کل مهریه خواهرتان را مطالبه و اموال مذکور را در راستای مطالبه مهریه توقیف کنند.

اگر روزی پدر مادرم درخواست ارث از خواهرم داشته باشند ایا بدون اینکه هیچ سندی به نام ایشان نیست ایا ارثی به پدر مادرم میرسد و همچنین از مهریه می توانند ارث ببرند.با تشکر

اگر مالی به نام ایشان نباشد، ارثی نمی برند
اما مهریه حق زن است و مالی است که زن به ملکیت اش درآمده در همان روز عقد و والدین نیز سهم می برند، حتی اگر مطالبه نکرده باشند، دقت کنید که در این صورت اگر فوت کنند سهمی که از مهریه ی دخترشان داشتند به فرزندانشان می رسد مگر اینکه با رضایت به باقی وراث ببخشند

با سلام
اموالی که به طور رسمی به نام زوجه است که والدین شما نمی توانند متعرض انها شوند ولی از مهریه ی ایشان
اگر فرزند نداشته باشند یک دوم و در صورت داشتن فرزند یک چهارم به همسر می رسد و بقیه بین سایر وراث تقسبم می گردد

سلام فقط می توانند مطالبه مهریه نسبت به سهم الارث خود مطرح کنند .