با نارضایتی زوج، چگونه میتوانم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۶ #86166091

سلام خسته نباشید من متولد ۸۱ هستم و همسرم متولد ۶۸ من در ۱۵ سالگی ازدواج کردم و الان یک ساله که من میخوام ازش جدا بشم با هم تفاهم نداریم بعد از ۹ ماه راضی شد تا بیاد طلاق بده رفتیم پیش وکیل دو تامون یدونه وکیل گرفتیم که کارامونو انجام بده بعد هر دو به وکیل امضا دادیم همون تعهد و من تمام طلاهایی که وسم خریده بود رو به درخواست خود پسره دادم بهش به جز گوشی بعد مهریه و نفقه هم نگرفتم و بخشیدم ولی الان پسره داره اذیت میکنه و نمیخواد طلاق بده همش میزنه زیر حرفش الکی میگ مرخصی نمیدن بیام اخه من اردبیلم پسره تهرانه حالا جیکار کنم که زودتر طلاقمو بگیرم تورو خدا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید یکی از موارد دوازده گانه عقدنامه را دارا باشید تا بتوانید جهت طلاق اقدام نمایید

وقتی که‌وکیل دارید وشوهرت بهش وکالت داده میتوانید ازطریق وکیل برای طلاق اقدام کنید بدون حضور شوهر

سلام
شما باید یکی از موارد دوازده گانه عقدنامه را دارا باشید تا بتوانید جهت طلاق اقدام نمایید

شما با توجه به توافقات قبلی و اموری که وکیل انجام داده می توانید دادخواست طلاق بدین یا با توجه به مدارک شوهرتان را مکلف به طلاق توافقی نمایید