پاک کردن اسم از شناسنامه بعد طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۳ #86143997

سلام من در عقد جدا شدم ازدواج دومم بود در شناسنامه زده غیر مدخوله بائن میتونم اسم زنمو از شناسنامه پاک کنم؟ چه مدارک وچه شرایطی داره ؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و وقت بخیر
با ازدواج بعدی اسم همسر قبلی پاک می شود.
اگرهمسر بائن باشد با توجه به حکم دادگاه می توان درخواست تعویض شناسنامه داد.

با احترام می توانید به ثبت احوال مراجعه نمایید

سلام با مراجعه به ثبت احوال میتوانید نسبت به پاک کردن اسم همسر سابق اقدام کنید البته در صورت باکره بودن همسرتان

سلام بله میتونید به ثبت احوال مراجعه کنید و حکم طلاق هم ببرید

بله می توانید از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

سلام رای دادگاه و نامه برای تحویل شناسنامه سفید و سایر مدارک شناسایی کفایت می کند

باسلام
چون ازدواج غیرمدخوله ثبت شده است میتوانیدباارایه گواهی فوق به اداره ثبت احوال درخواست صدورشناسنامه جدیدباحذف ازدواج سابق را بنمایید