محل ملاقات طفل کجا باید باشد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۳۰ #86140226

باسلام وکیل های محترم لطفا بفرمایید جهت ملاقات بهزیستی خوبه یا کلانتری چون مادر از
بهزیستی نمیره بیرون و پسرم هم پشتش میره به بهزیستی میگم میگن ما نمیتونیم بیرون کنیم پس من چطوری پسرم را ببرم به کلانتری گفتم اعلام کردن درصورتیکه اینجا بیاد ما بعد
تحویل مادر را بیرون میکنیم ولی قانع نشدم که از شما پرسیدم و اینکه باید به کجا بگم تغییر دهند چون مادره اصلا نمیزاره من پسرم را ببرم خونه و طبق حکم دو روز باید پیش من باشه ولی مادره میگه پدر اذیت یا تهدید میکنه پسرمو من شش ماه پسرم را نبردم خونه وپرمیکنه پسر شش ساله هم اینطوری میگه که فردا ۷ سالگی نیاد پیش من بااحترام

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس مفاد حکم دادگاه عمل می شود.

با سلام بر اساس مفاد حکم دادگاه عمل می شود

سوال واضح نیست در حکم کدام محل تعیین شده؟؟

سلام
بر اساس مفاد حکم دادگاه عمل می شود

وقت بخیر بر اساس مفاد حکم دادگاه عمل شود....

سلام ، بر اساس مفاد حکم دادگاه عمل شود ....

مکانی که دادگاه تعیین نموده است