در صورتی که جلوی درب منزلم چادر بزنم به دلیل اینکه منزلم را تحویل نمی دهندجرم می باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۴ #86130690

نمیخوام به دادگاه بروم و پروسه دادگاه طولانی بشه واینطوری میخوام خونمو تحویل بگیرم و قولنامه هم دارم.چادر زدن جلوی درب آپارتمان مانعی دارد و جرم میشود.درکل اگر شکایت کند میشود به قاضی بگم من خونه ندارم مجبورم چادر بزنم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مشکل دارد و قانونی نیست بهتر است از طریق قانونی منزل را تحویل بگیرید

بهنر است پیگیری قضایی کنید. از شما بابت رفع مزاحمت شکایت خواهد شد

استدلال شما محکمه پسند نیست وچادرزدن جلوی درب آپارتمان مصداق مزاحمت دارد که جرم است

اگر بدین طریق میخواهید توجه رسانه ها را جلب کنید اقدام پرریسکس میتواند باشد چرا که بلافاصله برای جلوگیری از پخش خبر با شما به شدیدترین نحو برخورد میکنند به بهانه مزاحمت که یک عنوان مجرمانه می باشد

سلام اقدام شما ممکن است مصداق مزاحمت بوده باشد و منطقا از طریق قانونی برای احقاق حق خود اقدام کنید

سلام
گر شکایت کند میشود به قاضی بگم من خونه ندارم مجبورم چادر بزنم ؟بله می توانید باید حق تان را بگیرد
شاید جواب داد این روش چادر زدن البته شرایطش را بسنجید ک مزاحمت و ممانعت برای دیگران ایجاد نکنید
اقدام قانونی و راه قانون بهترین اقدام است

با سلام - چادر زدن شما در جلوی آپارتمان قطعا برای همسایه ها ودیگر اهالی مزاحمت ایجاد میکند وبا شکایت آنان از شما مستوجب مجازات خواهید بود . وبهمین دلیل بهتر است از راه قانونی مورد را پیگیری کنید .