دریافت اقامت در کشور آذربایجان امکانش هست؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۵۲۱ #86067751

سلام پدر بزرگ و مادر بزرگ من محل تولدشون بادکوپه آذر بایجان هستش میتونم اقامت بگیرم

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص اقامت و تابعیت یک کشور باید از وکلای ان کشور که قانون کشورشان واقف هستند سوال فرمایید

باسلام
دوست عزیز شما باید از کنسولگری آذربایجان در ایران اطلاعات لازم را بگیرید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید جهت رفع ابهام و شک و شبهه بهتر است به کنسولگری آذربایجان در ایران مراجعه نمایید .

مقررات اخذ تابیعیت در کشور آذربایجان را مطالعه کنید

سلام و درود اقدام نمایید از طریق سفارت داشتم خانواده در آنجا امتیاز محسوب می شود.

باسلام خدمت شما بزرگوار
بله امکانش هست می توانید به سفارت یا کنسولگری مراجعه نمایید .

بااحترام
باید قوانین کشور مذکور را بررسی نمایید