آیا فیلم یا صدا و شاهد که گفته من نمیشناسه میتونم دروغگوییشو ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۹ #86066020

سلام فردی شاهدی دروغ داده در حالی ک یک بارم قیافه منو ندیده حتی مدرکی هست ک اصن منو نشناخت
آیا فیلم یا صدا و شاهد که گفته من نمیشناسه و.. میتونم دروغگوییشو ثابت کنم؟!میترسم یه دروغ دیگه بگه انکار کنه یا شاهد الکی جور کنه

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام میتوانید به جرح شهود استناد کنید

می توانید شهود را جرح نمایید و مستندات خود اعم از فیلم و غیره را ارائه دهید