بابت تخلف آشکار در پرونده‌ها به کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۷ #86052932

با سلام
اختلافاتی با زوجه و پدرشان بوجود آمده و اعمال زشتی از اونها سر زده و مهم تر اینکه در تمامی رسیدگی‌ ها به وضوح جانب داری شده برای نمونه ارجاع ۲مورد دستور موقت درخواستی استرداد طفل به شوری موندن به مدت ۲ ماه در حالت عدم حصول سازش بدون ارسال به دادگاه صالح یا اینکه شکواییه کیفری مشابهه همین اتفاق به شوری ارجاع شده و سپس به شعبه دادستانی که از شعبه مجدد به شوری عدم صلاحیت خورده و یک ماهه حتی رای ابلاغ نمیشه. (طبق .... تاریخ .... عدم صلاحیت صادر شد) یا اینکه پس از ۲ بار رد بی دلیل الزام به تمکین از بدوی و نهایتا بار دوم تجدیدنظرخواهی و استان رای نقض شد حتی اعاده دادرسی زوجه هم رد شده اما ۳ ماهه چندین بار درخواست اجرا دادم نهایتا ۱۵ روز پیش امرا صادر شده و همونجوری مونده
از طرفی معلوم نیست با چه حکم عدم سازشی هم زوجه اقدام به جدا کردن یارانه کردن
در کل ۲۲ مورد تخلف علنی قابل اثبات هست که حتی توی استان هم کسی گوش به حرف نداد
درضمن مهریه هم پرداخت شده و میشه
همه این جریاناتم بخاطر سرقت پدر زوجه از منزلم رخ داده
شهر دیگه‌ای هست توان رفت و آمد مکرر رو ندارم
ممنون می‌شم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دادسرای انتظامی قضات تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

سلام و ارادت
از طریق شکایت در واحد حفاظت قوه قضائیه اقدام نمایید .

می توانید از طریق دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

در دادسرای انتظامی قضات می توانیذ شکایت نمایید ولیکن نیاز به ادله دارید

جهت اظهارنظر قطعی بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است، و به این شکل کلی نمیتوان احراز تخلفات مورد ادعا را فرض نمود.
همچنین در خصوص لزوم رفت و آمد بین دو شهر دادگستری و سیستم قضایی مسئولیتی ندارند.

اگر نسبت به اهمال و عدم پاسخگویی و اتخاذ تصمیم قضات شاکی هستید و ادله کافی دارید و یقین دارید که مرتکب تخلف شده اند می توانید به دادگاه های انتظامی قضات مراجعه و ازقاضی پرونده شکایت نمایید

می توانید از ایشان در دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید