آیا سفته وجاهت قانونی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۳ #86052048

شاهدی برای اثبات به زور گرفتن سفته ندارم فقط بالای سفته محتویات نامرتبط نوشته شده و نام کوچک فرد گیرنده سفته در قسمت در وجه .... نوشته شده آیا فرد مورد نظر می تواند به اجرا بگذارد و آیا امکان دادن دادخواست اینترنتی وجود دارد برای مانع شدن به اجرا گذاشتن سفته؟

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر سفته شما دارای ایراد شکلی باشد برای اقدام قانونی مشکل خواهد داشت
و اگر یقین دارید در متن سفته دست برده شده یا میتوان با نظر کارشناس به ساختگی و اکراه در ارایه سفته رسید میتوانید در صورت اجرا ، از دادگاه بخواهید تا امر را به کارشناسی ارجاع نماید

با سلام
سفته می بایست برابر شرایط خاصی تکمیل شود از جمله : نوشتن تاریخ تعهد به حروف و... لذا در صورتی که این موارد رعایت نشود میتواند نسبت به آن ایراد بگیرید .

باسلام
باتوجه به گفته های شما ممکن است سفته دارای شرایط شکلی قانونی نباشد.اما مواردی مانند وجه واریزی ازسوی دارنده سفته بحساب شما و مستندات دیگرمرتبط (درصورت وجود) میتواند موجب رد ادعای شما گردد. اما شما به موردشرایط شکلی سفته دفاع و یا طرح دادخواست جداگانه ثبت نمایید.
و برای ثبت دادخواست بله ازطریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام نمایید.

نگارش سفته شرایط شکلی خاصی دارد که سفته مورد نظر این شرایط را ندارد

این سفته دارای شرایط شکلی قانونی نمی باشد

با سلام. به نظر می‌رسد سفته دارای شرایط شکلی قانونی نمی باشد. در صورتی که اقدامی نمودند ایرادات شکلی بگیرید.