هک اینستاگرام چطور قابل پیگرد قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۱ #86042092

سلام شخصی اینستا من رو هک کرده فقط هم با فالوورهای من چت کرده و کاری دیگه انجام نداده اکانتم هم هنوز هستش و حذف نشده من الان شکایت کنم قابل پیگیری هست و مجازات کارش چی هست و ایا برا پیگیری باید دوباره با پیجم فعالیت داشته باشه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. شکایات مربوط به هک اینستاگرام از طریق دادسرای تخصصی جرایم رایانه ای مورد بررسی قرار می گیرد. برای شکایت از هکر شما می توانید با تنظیم شکایت و لایحه و دادخواست، موضوع را از طریق پلیس سایبری و دادسرای مربوط به جرایم رایانه ای پیگیری نمایید.براساس مقررات ماده ۳ قانون جرائم رایانه ای، هرگونه دسترسی غیرمجاز به اطلاعات محافظت شده کامپیوتری و مخابراتی، قابل مجازات است وهکر به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال حبس یا جزای نقدی از ۵۰۰ هزار تا دو میلیون تومان محکوم خواهد شد. به طور کلی، از دو طریق میتوان به پلیس فتا شکایت کرد و تخلفات را پیگیری نمود. این دو راه به شرح زیر است:
شکایت از طریق دادسرای جرائم رایانه ای
شکایت از طریق سایت خود پلیس فتا
درصورت نیاز به توضیح بیشتر لطفا ارزیابی ارسال بفرمایید.

با سلام
مراتب را از پلیس فتا پیگیری نمایید انشالله نتیجه بخش میگردد

با سلام
پس از بررسی واقعه توسط کارشناسان پلیس فتا و تایید تخلف مذکور با ارجاع به دادسرا ذی ربط به طریق ذیل برخورد می شود:
ماده ۱ (۷۲۹ تعزیرات)قانون جرایم رایانه ای در این‌خصوص مقرر کرده است «هرکس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سیستم رایانه‌ای یا مخابراتی که به‌وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد به حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۲۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد» پس با توجه به اینکه تلفن‎های همراه امروزه نوعی سیستم مخابراتی محسوب می‌شود مجرمان و هکرهای تلفن همراه هم مشمول این قوانین خواهند شد.
پیروز باشید

از طریق سایت پلیس فتا گزارش مذکور را به ثبت برسانید تا ضمن بررسی فنی ، در دادسرا مورد رسیدگی قرار گیرد .

شما می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و ثبت شکایت و ارجاع به دادسرای جرائم رایانه ای ناحیه ۳۱، و سپس از طریق تحقیقات در پلیس فتا و در نهایت ارجاع مجدد به دادسرا و تکمیل تحقیقات هک اینستاگرام خود را پیگیری کنید.
هکرها قابل پیگیری هستند و چنانچه استعلام صورت گیرد حتی به صورت نقطه ای میشود متوجه شد چت از چه محلی با فالوورها صورت گرفته.
موفق باشید