آیا ملکی که متعلق به همسرم است اما به نام خودش نیست برای مطالبه مهریه توقیف میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۵۲ #86031007

شش ماه بعد از عقد به دلایلی نزدیک بود طلاق بگیریم و شوهرم از ترس توقیف شدن ملکش رو به نام مادرش زد الان ۳ سال گذشته و هنوز به نام مادرشه و تصمیم گرفتیم طلاق بگیریم.تو این سه سال تو همین ملک سکونت داشتیم.
آیا بعد از گذشت این ۳ سال، میشه اثبات کرد که ملک متعلق به شوهرمه و فقط سوری به نام مادرش زده؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از انتقال گذشته است و ظاهرا سند رسمی به نام مادرشوهر شما می باشد، نمی‌توانید ادعایی نسبت به منزل داشته باشید.

سلام ..

اگر بصورت رسمی و در دفترخانه به نام مادرش کرده باشد متاسفانه خیر ..
و اثبات صوری بودن انتقال دشوار است .

سلام
به ظاهر دلایلی مبنی بر اثبات مورد مذکور در دست ندارید فلذا ملک در ملکیت مادرشان میباشد و قابل توقیف جهت مهریه نمیباشد