صرفا زبانی اظهار باکره بودن می کند، آیا پسر میتواند با توجه به زمان گذشته ازدواج را فسخ نماید؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۵۸ #86025422

دختر و پسری که ۵ ماه از زمان عقد میگذرد و پسر متوجه مشکوک یا نداشتن بکارت دختر میشود و از دختر درخواست آزمایش بکارت می دهد و دختر از اینکار سر باز میزند

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در این زمینه اختلاف نظر وجود دارد لیکن حقیر معتقداست، بله در صورت عدم باکرگی، نکاح قابل فسخ است.

"با سلام"
در صورت محرز شدن توسط پزشکی قانونی بلی قابلیت فسخ وجود دارد

سلام
درصورت اثبات عدم باکره گی قبل از عقد با تائید پزشکی قانونی میتوانید دادخواست فسخ نکاحیه به دلیل تدلیس را ارائه دهید.

سلام
‌اگر بتواند ادعای خود مبنی بر عدم بکارت قبل از ازدواج را اثبات نماید از موارد تدلیس شمرده شده و امکان دادخواست فسخ‌ نکاح متصور می باشد .

با سلام و احترام
عدم بکارت درصورتی می تواند موجب فسخ باشدکه در ضمن عقد نکاح باکره بودن شرط شده باشد، می بایست با طی نمودن مراحل قضایی، گواهی از پزشکی قانونی اخذ نمایید و پس از تایید پزشکی قانونی مبنی بر عدم بکارت امکان فسخ نکاح وجود دارد.

باسلام درصورتی که در عقد باکره بودن شرط شده باشد درصورت عدم باکرگی میتوانید علیه ایشان دادخواست فسخ نکاح بدهید.

درود
اگر بتوانید ثابت کنید از موارد تدلیس و فسخ نکاح محسوب می شود.