تو پارکینگ خونه خودمون خط کشیدن و دوربین هم نداریم چهار طبقه هستیم چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۹ #86025114

سلام وقت بخیر ماشین تو پارکینگ خونه خودمون خط کشیدن و دوربین هم نداریم چهار طبقه هستیم چکار کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و متاسفانه نمی توانید اقدامی انجام دهید نمی توان بدون دلیل شخصیت و محافظت می بایست دلیل داشته باشید

با سلام،برای پیگیری نیاز به ادله اثباتی دارید.

با سلام
حتما برای پیگیری این موضوع نیاز به ادله اثبات دعوی دارید

باسلام
باتوجه به اینکه شهود ومدرکی نداریدقابل پیگیری نیست

باید مدرکی مبنی بر چه کسی خط کشیده وجود داشته باشد

با سلام
بدون ارایه دلیل نمیتوانید از شخصی شکایت نمایید و ممکن است طرف مقابل تحت عنوان افترا ، اعاده حیثیت نماید.
اگر این اقدام تکرار میگردد بهتر است دوربین نصب نمایید تا از تکرار موضوع جلوگیری نماید.

سلام اثبات موضوع و پیدا نمودن فاعل انجام کار نیاز به دلیل و مدرک دارد