اگر موجر در موقع تحویل کلید خسارتی در آپارتمان مشاهده کند؛ با توجه به اینکه قرارداد هنوز تمام شده تکلیف موجر چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹ #86003798

سلام
مستاجر یک ماه جلوتر به موجر اعلام کرده که میخواهد خانه را تخلیه کند و در ضمن گفته که میخواهد خانه را تخلیه کند و کلید را تحویل موجر یا بنگاه بدهد و موجر خود در این یک ماه با توجه به تخلیه شدن و خالی بودن واحد در خانه را برای دیدن مشتری ها برای اجاره باز کند.و ۴۵ روز هم تا انقضا قرار داد مانده.
سوال :
۱-اگر موجر در موقع تحویل کلید خسارتی در آپارتمان مشاهده کند و مستاجر آنرا به عهده نگیرد با توجه به اینکه قرارداد هنوز تمام شده تکلیف موجر چیست؟
۲- در ضمن در قرارداد مواردی از قبیل آبگرمکن و غیره قید شده که سالم تحویل مستاجر گردید و باید سالم تحویل دهد.اگر این موارد قید شده سالم تحویل موجر نگردد آیا موجر باید تقصیر مستاجر را در ورود خسارت برای گرفتن ضرر و زیان ثابت کند یا اینکه با توجه به اینکه قید شده که موجر سالم تحویل داده و سالم تحویل میگرد مستاجر در هر حال ضامن است چه مقصر باشد چه نباشد؟
باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه خساراتی به مورد اجاره و اموال آن مثل آبگرمکن وارد شده موضوع از طریق بنگاه معامله املاک منعقد کننده قرارداد اجاره ابتدا پیگیری شود از آنجا که مستاجر مکلف است مورد اجاره را صحیح و سالم تحویل دهد در صورتی که موضوع با مذاکره حل نشد موجر تقاضای تامین دلیل و ارجاع امر به کارشناس جهت برآورد خسارت می دهد

باید دید که ایا در قرارداد حق فسخ مستاجر زودتر از موعد ذکر شده است یا خیر اگر ذکر شده که میتواند وگرنه نمیتواند فسخ کند. شما می بایست دادخواست خسارت به مورد اجاره را به شورای حل اختلاف تقدیم کنید و برای اثبات آن نیازمند تامین دلیل ازشورای حل اختلاف هستید