آیا صلح عمری دیگه معاف از مالیات بر ارث نیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۳۵۴ #85997946

وقت به خیر

من شنیدم که صلح عمری دیگه معاف از مالیات بر ارث نیست . درسته ؟

و اینکه اگه هست مالیات نقل و انتقال باید در زمان به نام زدن داده بشه ؟ مقدارش چقدره ؟

واسه صلح عمری نیازه که عوارض منزل مسکونی پرداخت بشه ؟ هزینه صلح عمری چقدره ؟

در صورت به نام زدن یک ملک نیازه حتما به بنگاه معاملاک املاک مراجعه شه یا مستقیم از طریق دفترخانه میشه انجام داد ؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مالیات بر ارث ندارد لذا مالیات نقل و انتقال را در بر خواهد گرفت

اموالی که صلح شود جزو ارث نیست
مالیات نقل و انتقال دارد نه مالیات بر ارث
از طریق دفترخانه اسناد اقدام نمایید

مالیات بر ارث مانند سایر منابع مالیاتی بر اساس قانون مالیات‌های مستقیم‎ ‎محاسبه می‌شود لذا به صلح عمری مالیات تعلق می گیرد .
هزینه صلح عمری قیمت های متفاوتی رادربرمیگیرد .‌هزینه صلح عمری بسته به اموال واملاکی منتقل میشود متفاوت است

با سلام و احترام
صلح عمرا در زمان حیات مصالح(صلح کننده)قابلیت اجرا دارد و‌ن در زمان مرگ. و این بدین معنیست که در شمول ارث قرار نمیگیرد.
عوارض و مالیات اموال ربطی به صلح یا تدیه دادن و یا ..ندارد. و باید پرداخت گردد.

و در مورد سوال آخر ،عارضیم که خیر ،لزوما نیاز نیست که حتما در بنگاه و بعد در دفترخانه اقدام به انتقال ملک نمایید. و دفترخانه میتواند کافی باشد.