میتوانم بابت سکونت ادعایی داشته باشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۵ #85979215

سلام خانه ای که مقداری با ارثیه پدری و مقداری هم خواهرم هزینه کردن ساخته شده که سندش راهم به نام خودش ثبت کرده که من و خواهرم العان ۴۶ ساله با هم در این خانه سکونت داریم و آیا حالا من می تانم بابت سابغه سکونت ۴۶ سالم ادعای داشته باشم

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه سند مالکیت بنام خواهر شما می باشد ادعایی از سوی شما پذیرفته نیست

درود بر شما، با توجه به این نکته که سند به نام خواهر شماست، لذا نه تنها شما حقی بر آن ملک ندارید، بلکه ایشان می‌توانند اجرت‌المثل سکونت شما را نیز از شما مطالبه نمایند.

با سلام
اگر خواهر کل خانه را به نام خودش سند زده نمی توانید بابت سهم الارث اقدامی کنید ولی اگر نسبت به سهام خود سند داشته باشد می توانید

درود
خیر چون سند به نام خواهرتان است نمی توانید ادعایی بکنید.

سلام
خیر سکونت هرچند طولانی مدت دلیل مالکیت نمی شود. نیاز به اسناد ثبتی و یا مبایعه نامه برای مالکیت هست

سلام درصورتی که ایشان مدعی هستند ک شما سهمی در ملک ندارید دادخواست احراز وقوع بیع واثبات مالکیت مطرح کنید وسپس ایشان را ملزم به تنظیم سند ۳ دانگ سهم خود کنید

اثبات سکونت در ماترک که با هزینه خواهرت و ارث پدری ساخته که هیچ نتیجه ای بشما نخواهد داشت