حساب یارانه ایشان مسدود می شود بانک می گوید بدهی مالیاتی دارید، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۷ #85974268

پدر بنده یک ادم بیسواد در حد سوم راهنمایی و راننده تاکسی می باشد که سال۹۲ در قبال دریافت مبلغی ناچیز به علت عدم توانایی مالی از دونفر گواهی امضا می دهد ..... بعد گذشت سالها در سال ۹۸ حساب یارانه ایشان مسدود می شود بانک می گوید بدهی مالیاتی دارید با مراجعه به اداره مالیات متوجه میشود مدیرعامل یک شرکت می باشد و بدهی ۲میلیاردی مالیاتی دارد.ایا می شود کمکی کرد پدر من نه تابحال مدیرعامل دیده از نزدیک نه چیزی یک ایثارگر بدون چشم داشت با درامد خیلی پایین در یک شهرستان کوچک

مشاوره حقوقی مالیات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علیه شرکت و اعضای هیات مدیره شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام
اقدام به شکایت از طریق مراجع قضایی کنید.
در خصوص بودن یا نبودن نام پدر شما ، اداره مالیات ورود نخواهد کرد
. بلکه از نظر اداره مالیاتی پدر شما به عنوان مدیرعامل تحت پیگرد خواهد بود
. لذا شما جهت اثبات و تبرئه شدن باید از طریق مراجع حقوقی اقدام
و با رای دادگاه معاف از تکالیف مالیاتی شوید.